Over mij

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Over mij

Ik ben Roel Gaasbeek, een avontuurlijk, enthousiast en sociaal persoon met een nieuwsgierig karakter en een voorliefde om mensen te helpen.  

Na mijn middelbare school ben ik begonnen in de zorg. Ik heb gewerkt in de geriatrie, de verstandelijk gehandicaptenzorg en in het ziekenhuis op diverse afdelingen. Werken in de zorg is mentaal zwaar, ik nam het werk mee naar huis en werd er niet gelukkig van. Ik besloot dat ik wat anders moest gaan doen.

Er volgde een loopbaan van 17 jaar in de (sociale) verzekeringswereld. Ik behaalde er onder andere mijn diploma Coaching & Begeleidingskunde en gaf trainingen, opleidingen en coaching bij een zorgverzekeraar. Er was altijd interactie met de klant en collega’s, dat paste veel beter bij mijn persoonlijkheid.

Tijdens het geven van Engelse les in Thailand ontdekte ik hoe geweldig solo reizen is. Ik ontsnapte aan de tsunami op Tweede Kerstdag 2004 en reisde een jaar alleen door Zuid Oost Azië.  

Toen mijn vader in 2015 overleed wist ik dat het roer om moest. Na jaren focus op een carrière nam ik ontslag en wandelde ik in 2017 van Nederland naar Spanje. Dit deed ik alleen, met een rugtas en tent. Ik was vier maanden onderweg en het smaakte naar veel meer!

Vijf jaar later wandelde ik van Istanbul naar Italië en van Italië naar Banja Luka in Bosnië en Herzegovina. Deze solo reis van een half jaar heeft me voor altijd veranderd. Tijdens dit avontuur besloot ik dat het tijd werd mijn eigen weg te kiezen. Een eigen bedrijf beginnen waarmee ik mensen kan helpen, coachen, lesgeven en motiveren. Dat is waar ik echt gelukkig van word!

Mijn leven staat bol van belevenissen die mij hebben gevormd. Ik ben vroeg volwassen geworden, kwam jong in aanraking met ziekte en de dood en werd soms door schade en schande wijs. Ik was slachtoffer van pesten, heb inzicht in het onderwerp verslavingen en leerde omgaan met rouw en rouwverwerking.

Door al deze levenservaringen, gecombineerd met mijn diploma Coaching & Begeleidingskunde kan ik een unieke vorm van coaching, lessen en lezingen bieden!

Ga je met me mee op reis naar een nieuw begin? Een reis die jij onderneemt door je eigen weg te kiezen.

Share our website