Wandelcoaching

  • Home
  • Informatiepagina's
  • Wandelcoaching

Voor wie?

Wil je meer uit je leven halen? Heb je een nieuwe dosis motivatie nodig? Is het lastig voor je om ‘nee’ te zeggen, heb je een burn-out of ben je neerslachtig? Ben je bang voor het onbekende, is het moeilijk om keuzes te maken of is het die ene angst die je in de weg staat?

Laat mij je helpen met mijn unieke manier van coachen! Laat mij je helpen jouw eigen weg te kiezen. Jouw eigen weg naar geluk!

Tarieven individuele coaching

  • Wandelcoaching 60 minuten, € 65 exclusief 21% btw
  • Wandelcoaching 90 minuten, € 75 exclusief 21% btw 
  • Wandelcoaching 120 minuten, € 99 exclusief 21% btw

Binnen de regio Twente geen reiskosten. Buiten de regio Twente € 0,21 cent per kilometer. 

Waarom al wandelend coachen?

Het is bewezen dat buiten zijn in de natuur gezond is voor de mens! Er zijn vele publicaties en wetenschappelijke onderzoeken die dit onderbouwen. Het buiten bewegen activeert beide hersenhelften en verlaagt je stresshormoon. Andere, meer plezierige hormonen vinden het prettig dat je dit doet!

Het deel van je hersenen dat gaat over het nemen van beslissingen, inlevend vermogen en concentratie neemt in activiteit toe. In de natuur zijn is een mooie manier om je weer op te laden. Je komt letterlijk in beweging, een beweging waarin jij je eigen weg leert kiezen!

Daarnaast geeft het buiten coachen voordelen. Er zijn geen momenten waarin je telkens oogcontact hoeft te maken en valt er een stilte? Wat maakt het uit? De stilte is dan niet ongemakkelijk. 

Wat kan je verwachten?         

Mijn coaching is uniek, uitdagend maar vooral no-nonsense. Ik help je met je hulpvraag door realistische doelen te stellen. Natuurlijk is er door mijn opleiding genoeg theoretische kennis over coaching beschikbaar, maar door wandelen en coachen te combineren geef ik er een eigen draai aan!

Mijn coaching is uitdagend en confronterend. Het is hard werken om te veranderen en je eigen weg te leren kiezen!

We beginnen met een (gratis en online) kennismaking van ongeveer 30 minuten. In deze kennismaking bespreken we je hulpvraag. Deze kennismaking geeft ons ook de kans om te zien of er een wederzijdse klik is. Erg belangrijk om de coaching tot een succes te brengen!

We maken een coachplan voor de eerste sessie. Nu kunnen we aan de slag! Verwacht verfrissende opdrachten onderweg, verwacht een open gesprek over je hulpvraag. We evalueren de coaching en natuurlijk leg ik dat voor je vast. Je krijgt opdrachten en oefeningen mee naar huis, dus jouw werk is nog niet af als we klaar zijn met wandelen! De uitkomst van deze opdrachten kunnen we gebruiken voor een volgende sessie.

Bij mij geen vaste trajecten of een vast aantal sessies. Jouw hulpvraag is namelijk maatwerk, in het aantal sessies jij denkt nodig te hebben. Geen hoge kosten, geen verplichtingen.

We wandelen in de regio Twente. Natuurlijk is elders ook mogelijk en is mijn coaching ook geschikt voor minder validen.

Wil je nog meer uitdaging, avontuur en prachtige uitzichten tijdens jouw coaching? Klik hier voor meer informatie. 

Denk aan het volgende: 

Goed schoeisel wordt geadviseerd. Het is verstandig eigen water en wanneer langer onderweg, eigen eten mee te nemen. Denk aan bescherming tegen de zon, teken en muggen of regenkleding tijdens slecht weer.

Tijdens langere sessies (90 minuten of meer) zorg ik voor thee, fruit en een snack.

Ik wandel altijd met bepakking. Een EHBO kit is aanwezig.

Dreigt er slecht weer en wordt er een weeralarm (code oranje of code rood) afgegeven? Dan wordt de coaching geannuleerd en in overleg met jou verplaatst naar een andere datum. Bij code geel kan de coaching in onderling overleg doorgaan. Meer hierover lees je in de algemene voorwaarden.
 

Share our website